Skybrud

IMG_3963.JPG
IMG_3966.JPG
IMG_3963.JPG
IMG_3966.JPG

Skybrud

180.00

Unge forfattere skriver om hvad de frygter fremtiden bringer

 

“Vandet stod højt. Det dækkede næsten halvdelen af højen, så højt kunne Otto ikke huske, at det havde stået længe, og det regnede endnu.”

 

Det hele sejler, og regeringen tænker kun på vækst. Kongens Have er blevet omdannet til høje, man kan søge op på, når skybruddene rammer. Alle ser bare til, og Otto har givet op – indtil han møder papegøjepigen.

 

I novellen Skybrud står København under vand. Ligesom de ti andre noveller udspiller den sig i en verden, de færreste ville have lyst til at leve i – en dystopisk verden. Tit er verden resultatet af et velmenende forsøg på at gøre den til et bedre sted, og der skal ske noget ekstraordinært, før nogen overhovedet overvejer, at noget kunne være anderledes. At det ikke er en selvfølge, at man bliver henrettet, når 1000 mennesker har klaget over en på Facebook. At det ikke er en selvfølge, at alle skal kende ens tanker. At det ikke er en selvfølge, at man er forpligtet til at opdrage en klon af sig selv, når man fylder 26.

 

Alle forfatterne er fra foreningen Håbefulde Unge Forfattere, hvor både unge, aspirerende forfattere og de mere etablerede kan mødes for at udveksle erfaringer og give respons på hinandens tekster – og på den måde blive bedre til at skrive.

 

Indhold

- Anja B214 af Maya Stolbjerg Drud Salonin
- Nedre verden af Sari Mathilde Arent
- Fluer og koldbrand af Beatrix M. G. Nielsen
- Corpus callosum af Nanna Foss
- Stjernerne i deres øjne af Sofie Boysen
- Valget af Sofie Boysen
- Afkoblet af Louise Floor Frellsen
- Skybrud af Andreas Markert
- Min fars farvel af Bjarke Schjødt Larsen
- Dagen i mit liv af Louise Hindborg Mortensen
- 1000 klager af Nicole Boyle Rødtnes

 

Forord af Benni Bødker og omslag af Christian Guldager

 

Redaktion: Camilla Fønss Bach Friis og Bjarke Sølverbæk

 

Håbefulde Unge Forfattere, 2014. 132 sider.

ISBN: 978-87-91793-02-8

Quantity:
Add To Cart