Vil du være frivillig i HUF standen til Fantasyfestival?

 
 

Af Bjarke Sølverbæk

HUF har fået en stand på Fantasyfestival, og en række huffere sidder netop nu og slider i det for at blive helt færdige med novellerne som vil blive udgivet ved samme lejlighed.

Allerede nu ved vi, at vi kommer til at skulle bruge lidt hjælp til at stå i vores dejlige stand. Så vil du være frivillig, er der to måder: Der er store vagter, som er 2x2 timer. Tager man sådan en vagt, vil man få en billet af HUF, så man kan komme gratis ind. 

Hvis man ikke vil skrive sig op til så meget, er der mulighed for kortere vagter. Vi ved endnu ikke, hvordan vagterne kommer til at lægge, da det kommer an på hvor mange, der melder sig, men selvfølgelig finder vi tidspunkter der passer til dit program.

Opgaverne er ikke store: Man skal bare sige pænt hej, og fortælle folk, hvorfor HUF jo selvfølgelig er verdens bedste fællesskab. Derudover står man for at sælge novellerne, der er til salg. Man vil blive sat godt ind i opgaven inden.

Skriv gerne til mig (marianemide@gmail.com) eller HUF (huf.forfatter@gmail.com) hvis du er interesseret eller vil høre mere.

Begivenhed, NyhederHUF