YA-novellesamling med emnet TABU!

TABU.jpg

HUF søger tekster til ny YA-novellesamling med emnet TABU!

Ensomhed. Religion. Sex. Psykisk sygdom. Sorg. Uperfekthed.
Tabuer er overordnet emner, der vækker stærke følelser af skam eller blufærdighed. Med andre ord, tabuer er dét, vi ikke taler om. Men måske kan du skrive om det i stedet.

Til HUF’s nye tekstsamling søger vi tekster, der kredser om emnet tabu. Det må gerne være tydeligt, hvilket tabu du beskæftiger dig med i teksten, men du behøver ikke at skrive det direkte.
Der findes tabuer, som kredser rundt i vores dagligdag og administrerer vores adfærd. Fx tales der sjældent åbent om menstruation, rejsningsproblemer eller uigengældte følelser, selvom det kan fylde meget i folks liv. For nogen er seksuelt misbrug eller vold i hjemmet skamfulde emner, der bør ties ihjel. Der er mange forskellige positioner i tabuer – man kan være pårørende, udøver af tabuer eller kæmpe med indre dæmoner.
Hvad betyder ordet tabu for dig?

Vi glæder os til at blive overrasket, overrumplet og over the moon over jeres kreativitet! SLIP ORDENE LØS!

Det praktiske:
Max. længde: 36.000 tegn.
Målgruppe: 12-17 år.
Genre: Realisme.
Højst tre bidrag per deltager.
Krav: Man skal være medlem af HUF.
Deadline: 31. juli 2019.

Novellerne skal sendes til huf.samling@gmail.com.

Er du i tvivl om de formelle krav for novellesamlingen, eller hvorvidt din historie passer inden for rammerne, er du velkommen til at skrive til huf.samling@gmail.com.

Det med småt: Hvis der ikke er nok kvalificerede bidrag, aflyser vi samlingen. Alle forfattere får et gratis eksemplar af samlingen, når den udkommer.