Skrivelyst 2019

Et anderledes skrivelyst

Forestil dig, at der pludselig er et hul i tiden, som bøvser et blad op fra 2069. Hvordan kommer det til at se ud? Hvilke reklamer vil det være i det? Hvilke spørgsmål bliver der stillet i en brevkasse? Og eksisterer mennesker overhovedet mere, eller vil et blad blive læst af de aliens, der har overtaget planeten?

Det er spørgsmål, som vi vil svare på i det nye kreamagasin fra HUF, som Sofie Boysen er redaktør på. Hvis du godt kan lide at skabe dig med at skabe tekst, så meld dig i foreningen og hjælp os med at skabe verdens mest kreative blad. Der er plads til alverdens dunkelheder, mærkværdigheder og breaking truths.

Kom gerne med til redaktionsmøder den 17. februar, 24. marts og 28. april

 Deadline for artikler: 31. juli

Spørgsmål, artikelforslag og andet stilles til: sofieboysen@gmail.com

slik og lilla hår.jpg