HUF Julecafé

Julecafeen var velbesøgt

Julecafeen var velbesøgt

Hufferne mødtes også i år, til den årlige julecafé, som er en etableret tradition i HUF. 14 huffere kiggede forbi Palads Café i København, for at hilse på nye som gamle medlemmer, og ønske rigtig glædelig jul.

2017 har været et godt HUF år, hvor vores nye samling Glimt fra tiden der var os kom på gaden, ved en dejlig reception i forfatterforeningens lokaler, hvor HUF også fik afholdt sit årlige skrivekursus. Sommerskriveferien var igen i år en succes, og lidt fester samt en skriveweekend blev det også til. HUF tog på inspirations tur Athen og fik ny hjemmeside.

2018 skydes igang med en vinterskriveferie og vores generalforsamling. Det bliver spændende at se hvad 2018 ellers kommer til at byde på.

tak for et dejligt 2017! Rigtig glædelig jul og hav et fantastisk nytår!

Julefrokost/Disneyfest

Den 25. november kom og gik og sikke en dejlig fest vi havde. Merlin og Madam Min havde indkaldt til julefrokost i bedste Disneystil i deres magiske gemakker i det fjerne Jylland.

Der kom karakterer fra nær og fjern, og festen blev blandt andet besøgt af Rapunzel sammen med Rapunzels hår, Filur Katten, Migara, katten Lucifer, den ene kok fra lady og vagabonden, klokkeblomst, Lady, Merlins arkimedes og Robin Hood.

Maden blev bragt fra "under the sea" og blandt de mange lækre retter havde Madam Min tro sin natur både valgt at servere Tumle-mus og sebastian-kager.

Festen bød også på risalamande og en Disney-jepordy/pakkeleg som så citronerne gå med pakkerne(Rapunzel, Rapunzels hår og Filurkatten) og i sidst ende Filur-katten gå med den endelige sejr. Imens Rapunzel fandt mandlen og derved mandelgaven.

Edelig blev festens udklædnings konge/dronning udnævnt og valget faldt, med en enkelt stemme til overs, på Joe fra Lady og Vagabonden, med Merlin på den tætte 2. plads.

Festen markerede også et af de bedst besøgte jyske arrangementer i HUF's historie, hvilken afspejler den stigende tilgang af jyske medlemmer.

Tak for en dejlig fest.

Gl.. gl.. gl- Glædelig HUF!

 

Bogforum 2017

Bogforum 2017 kom og gik, og Bogforum, er for en forening som HUF, altid en dejlig weekend.

HUF havde i år ikke nogen indslag på Bogforum. Men der var huffere her, der og alle vegne og der blev helt sikker slæbt bøger med hjem.

Særlig skal det bemærkes at flere og flere huffere selv er aktuelle med bøger på bogforum og der skal blot lyde et kæmpe GODT GÅET fra hele HUF! Det er vanvittigt skønt at se!

En særlig fanfare skal lyde for Nicole Boyle Rødtnes, som blev hyldet for udgivelsen af sin bog nr. 50!  

Vi ses til Bogforum 2018! :)

 

Skøn inspirationstur til Athen

2017's HUF inspirationstur gik i uge 42 til Athen. Athen viste sig fra sin bedste side med 7 dages klar blå himmel og 26 dejlige varmegrader.

De fem huffere Regina, Bjarke, Anna, Trine og Jacob ankom til en fin lejlighed, som levede rigtig godt op til billederne fra AirBnB, og til et lækkert varmt og imødekommende Athen.

I løbet af ugen fik gruppen set rigtig mange fine antikke ruiner, gået mange kilometer, spist rigtig god mad, brugt et par dage på stranden og besøgt de mere forladte dele af Athen.

Athen er ligeledes rigt på escaperooms, som havde stor kvalitet, og derfor måtte den glade huf-gruppe også besøge dem to gange i løbet af turen, og med rigtig fine resultater. 

Det blev alt i alt til en rigtig god inspirationstur. Hvis du er ked af at du missede årets tur, skal du holde øje med facebookgruppen for medlemmer, hvor der meget snart bliver stemt om destinationen for næste års tur.

Go HUF!

 

 

HUF's årlige skrivekursus blev gennemført med succes

I weekenden 13 og 14 maj 2017 blev HUFs årlige skrivekursus gennemført. Vi blev undervist og inspireret af forfattertvillingerne Morten og Søren Ellemose, der blandt andet fortalte om at "gå ind i bogen", hvordan de henter inspiration, hvordan man kan udfordre sig selv ved at skrive i forskellige genrer, hvordan man får gjort sin bog færdig og om, hvordan man brander sig som forfatter.
Søndag var der fri skrivning og oplæg om skrivning og kommunikation ved Katrine Skovgaard Rasmussen og oplæg om skriveflow og skrivevaner ved Signe Agerskov.

 

Glimt fra tiden der var os er på gaden!

HUF's nye samling Glimt fra tiden der var os er på gaden!

Samlingen er skrevet af huffere og samlingen blev fejret ved en reception med god mad og drikke og oplæsning fra samlingen fra dens dygtige forfattere.

Køb samlingen her på siden.