Skøn inspirationstur til Athen

2017's HUF inspirationstur gik i uge 42 til Athen. Athen viste sig fra sin bedste side med 7 dages klar blå himmel og 26 dejlige varmegrader.

De fem huffere Regina, Bjarke, Anna, Trine og Jacob ankom til en fin lejlighed, som levede rigtig godt op til billederne fra AirBnB, og til et lækkert varmt og imødekommende Athen.

I løbet af ugen fik gruppen set rigtig mange fine antikke ruiner, gået mange kilometer, spist rigtig god mad, brugt et par dage på stranden og besøgt de mere forladte dele af Athen.

Athen er ligeledes rigt på escaperooms, som havde stor kvalitet, og derfor måtte den glade huf-gruppe også besøge dem to gange i løbet af turen, og med rigtig fine resultater. 

Det blev alt i alt til en rigtig god inspirationstur. Hvis du er ked af at du missede årets tur, skal du holde øje med facebookgruppen for medlemmer, hvor der meget snart bliver stemt om destinationen for næste års tur.

Go HUF!

 

 

HUF's årlige skrivekursus blev gennemført med succes

I weekenden 13 og 14 maj 2017 blev HUFs årlige skrivekursus gennemført. Vi blev undervist og inspireret af forfattertvillingerne Morten og Søren Ellemose, der blandt andet fortalte om at "gå ind i bogen", hvordan de henter inspiration, hvordan man kan udfordre sig selv ved at skrive i forskellige genrer, hvordan man får gjort sin bog færdig og om, hvordan man brander sig som forfatter.
Søndag var der fri skrivning og oplæg om skrivning og kommunikation ved Katrine Skovgaard Rasmussen og oplæg om skriveflow og skrivevaner ved Signe Agerskov.

 

Glimt fra tiden der var os er på gaden!

HUF's nye samling Glimt fra tiden der var os er på gaden!

Samlingen er skrevet af huffere og samlingen blev fejret ved en reception med god mad og drikke og oplæsning fra samlingen fra dens dygtige forfattere.

Køb samlingen her på siden.