Sommerskriveferien 2019 er planlagt!

HUFSF 17 4.JPG

Så er det snart tid til sommer og skrivning!

For syvende år i træk inviterer HUF dig på sommerskriveferie! I år vender vi tilbage til Egebjerg forsamlingshus på Nordvestsjælland hvor både indkøb, skov og vand er inden for gåafstand.

Skriveferien er en mulighed for at tilbringe en uge sammen med nitten andre skriveglade huffere hvor du selv bestemmer hvad tiden skal gå med. Der er både stillerum med plads til skrivefordybelse og hyggerum til spil, sang og snak.

HUF’s egen madmor Regina står for maden som er vegetarisk, og alle deltagerne kommer til på skift at hjælpe til i køkkenet. I år kan alle der ønsker det tilkøbe indeplads og ellers er der mulighed for at sove i telt udenfor (medbring selv telt!). Ankomst lørdag den 20. juli fra kl. 13. Afgang lørdag den 27. omkring kl. 13.

Billetterne sættes til salg 1. maj og priserne offentliggøres på hjemmesiden og Facebook-gruppen inden da. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til huf.forfatter@gmail.com 

Go HUF!