HUF Skrivekursus 2018

Aflyst

HUF byder endnu engang velkommen til skrivekursus i forfatteforeningens skønne lokaler på Christianshavn.

HUF har endnu engnag fornøjelsen af at kunne tilbyde de håbefulde unge forfattere et skrivekursus med dygtige undervisere, til gode priser for aspirerende forfattere.

Kurset foregår over 2 dage og består af henholdvis undervisning af vores to dygtige gæsteundervisere Charlotte Lerche  og Peter Dyreborg, skrivesessioner og indlæg fra Bodil Helbo og Line Lybecker.

Undervisning vil i år fokusere på selve skriveprocessen og det at udvikle sine tanker og ideer til tekster, noveller, digte eller romaner, og indlæggene vil fokusere på forelagene; Hvordan er det at starte et forlag op? og hvad kan forfattere lære af det? Hvad  bør en forfatter vide om forlagene før man sender sine tekster til dem? Hvad sælger?

Charlotte L.jpg

Charlotte Lerche - Charlotte underviser på skrive- og forfatterkurser og har stor erfaring i at vurdere manuskripter. Hendes speciale er børne- og ungdomsbøger, historiske fortællinger og fagbøger. Hun har en baggrund som skolelærer med over 20 års undervisningserfaring. Siden hun sprang ud som forfatter, har hun udgivet ni bøger, hvoraf flere af dem er udkommet på Gyldendal. Hendes bog ”Sådan skriver du gode bøger til børn og unge” er udgivet i adskillige oplag

Charlotte vil undervise i hvordan du får tid til at skrive i en travl hverdag. Hun vil præsentere deltagerne for tips og tricks til hvordan du finder og retter fejl i dine egne tekster, foruden at komme ind på power writing og tilbyde deltagerne en række skriveøvelser.

Læs mere om Charlotte og skriveværkstedet her

Peter D.jpg

Peter Dyreborg - Peter Dyreborg, født 1976 i Frederikshavn, i dag bosat i Valby. Digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Har udgivet syv bøger, og har foruden i Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig m.fl. Er desuden underviser i og arrangør af poetry slam og spoken word.

Peter vil undervise i processen at udvikle sine tekster, digte og spoken word. Hvordan får man sine ideer ned på papiret og fra papiret  og ud. Som spoken word performer var Peter med til de allerførste poetry slams i Danmark i 1999, og siden har han optrådt over hele landet, lige fra gågaden i Frederikshavn til Gamle Scene på Det Kongelige Teater. med den viden vil Peter introducere deltagerne til spoken word-disciplinen

Læs mere om Peter her

Line L.jpg

Line Lybecker - Line er udgivet forfatter, foredragsholder, korrekturlæser og så har hun sammen med Peter Buch Mortensen startet forlaget Ulven og Uglen der specialiserer sig i fantasy for voksne læsere. Aller vigtigst af alt, så er Line medstifter af HUF.

Line vil holde et indlæg om det at starte sit eget forlag, hvad lærte hun af processen og om det at drive forlag, og hvad skal deltagerene som forfattere vide før de sender deres tekster til forlagene.

Læs mere om Line her 

 
Bodil H.jpg

Bodil Helbo - Bodil er en legende inde for bogbranchen. Bodil køre som repræsentant for en lang række forlag og har en meget detaljeret viden om hvad der rør sig i branchen. 

Bodil vil give deltagerne nogle af sine fif til forståelse af branchen f.eks. hvad der får en bog til at sælge sig selv på hylderne og de sociale medier.

Programmet:

Lørdag d. 10 november:

09:30-10:00 Velkomst og praktisk information.

10:00-13:00 Undervisning i hold A og B

Hold A undervises af Peter Dyreborg
Hold B undervises af Charlotte Lerche

13:00-14:00 Spise Pause

14:00-17:00 Undervisning i hold A og B

Hold B undervises af Peter Dyreborg
Hold A undervises af Charlotte Lerche

17:00 Undervisningen slutter. Deltagerne er velkomne til at blive og skrive eller hygge. Eventuelt hente aftensmad udefra eller tage hjem så de er klar til søndagens program.

Søndag d. 11 november:

09:00-09:30 Velkomst og praktisk info

09:30-10:45 Skrivesession - mulighed for at arbejde med egne tekster eller lave skriveøvelser med de andre deltagere.

10:45-11:00 Pause

11:00-11:45 Oplæg af Line Lybecker

11:45-12:45 Spise Pause

12:45- 14:15 Skrivesession - mulighed for at arbejde med egne tekster eller lave skriveøvelser med de andre deltagere.

14:15-14:30 Pause

14:30 -15:15 Oplæg af Bodil Helbo

15:30-17:00 Skrivesession - mulighed for at arbejde med egne tekster eller lave skriveøvelser med de andre deltagere.

17:00 kurset er slut.PRIS:

Kurset koster 350 kr. for medlemmer af Håbefulde Unge Forfattere

Kurset koster 450 kr. for deltagere som ikke er medlem af Håbefulde Unge Forfattere

I prisen medfølger frokost begge dage, varme og kolde drikkevare i løbet af dagene samt kage, frugt og andre snacks.

Adresse:

Strandgade 6, 1401 København

Vi Glæder os meget til at se jer!