HUF Julecafé

Julecafeen var velbesøgt

Julecafeen var velbesøgt

Hufferne mødtes også i år, til den årlige julecafé, som er en etableret tradition i HUF. 14 huffere kiggede forbi Palads Café i København, for at hilse på nye som gamle medlemmer, og ønske rigtig glædelig jul.

2017 har været et godt HUF år, hvor vores nye samling Glimt fra tiden der var os kom på gaden, ved en dejlig reception i forfatterforeningens lokaler, hvor HUF også fik afholdt sit årlige skrivekursus. Sommerskriveferien var igen i år en succes, og lidt fester samt en skriveweekend blev det også til. HUF tog på inspirations tur Athen og fik ny hjemmeside.

2018 skydes igang med en vinterskriveferie og vores generalforsamling. Det bliver spændende at se hvad 2018 ellers kommer til at byde på.

tak for et dejligt 2017! Rigtig glædelig jul og hav et fantastisk nytår!