Julefrokost/Disneyfest

Den 25. november kom og gik og sikke en dejlig fest vi havde. Merlin og Madam Min havde indkaldt til julefrokost i bedste Disneystil i deres magiske gemakker i det fjerne Jylland.

Der kom karakterer fra nær og fjern, og festen blev blandt andet besøgt af Rapunzel sammen med Rapunzels hår, Filur Katten, Migara, katten Lucifer, den ene kok fra lady og vagabonden, klokkeblomst, Lady, Merlins arkimedes og Robin Hood.

Maden blev bragt fra "under the sea" og blandt de mange lækre retter havde Madam Min tro sin natur både valgt at servere Tumle-mus og sebastian-kager.

Festen bød også på risalamande og en Disney-jepordy/pakkeleg som så citronerne gå med pakkerne(Rapunzel, Rapunzels hår og Filurkatten) og i sidst ende Filur-katten gå med den endelige sejr. Imens Rapunzel fandt mandlen og derved mandelgaven.

Edelig blev festens udklædnings konge/dronning udnævnt og valget faldt, med en enkelt stemme til overs, på Joe fra Lady og Vagabonden, med Merlin på den tætte 2. plads.

Festen markerede også et af de bedst besøgte jyske arrangementer i HUF's historie, hvilken afspejler den stigende tilgang af jyske medlemmer.

Tak for en dejlig fest.

Gl.. gl.. gl- Glædelig HUF!