Generalforsamling i HUF 2018

banner.jpg

Lørdag d. 20 januar 2018 blev den årlige HUF generalforsamling afholdt i Herlev.

Det var et lille fremmøde, men der blev taget nogle vigtige beslutninger, og ryddet op i vedtægterne, ligesom, der blev meldt ud i slut 2017.

Der blev valgt en bestyrelse for 2018 samt drøftet en række emner for HUF-året 2018 og hygget blandt huffere.

hygge GF.jpg

I finder referatet for generalforsamlingen 2018 her, hvor I kan læse formandens beretning for 2017 og se regnskabet for 2017 som gik fint op med det budtegerede.

Budgettet for 2018 blev lagt og der blev blandt andet sat ekstra penge af til nyt HUF PR-materiale og ellers kommer det nye budget til at ligne 2017-budgettet.

Det blev vedtaget at sænke kontingentet fra 165 kr. til 149 kr. 

På generalforsamlingen 2017 blev det besluttet at ændre i antallet af bestyrelsesposter. Bestyrelsen har derfor tilpasset vedtægterne, så de passer til antal af poster. Det drejer sig om § 4.1 stk. 4, 5, 7 og 8
§ 4.3 + stk. 1, § 5.2 og § 5.3.
Alle ændringer blev enstemmigt godkendt. Vedtægterne lægges på hjemmesiden.

Herudover kommer bestyrelsen 2018 til at se ud som følger:

Kassererposten: Trine Vivianne Ipsen 

Formandsposten: Anna Vejlgaard 

Menige medlemmer: Bjarke Sølverbæk, Malene Brion Lund, Sofie Slott og Nanna Schack Telling. 

Revisor: Michella Rasmussen 

Bestyrelsen samles til en bestyrelsestur, hvorefter der vil komme flere nyheder ud om HUF året 2018. Se dog allerede i kalenderen efter årets første fest og årets inspirationstur.

I finder som sagt referatet for generalforsamlingen 2018 her,

2018 blev skudt igang med vinterskriveferie!

29.jpg

HUF Vinterskriveferie 2018

2018 blev skudt igang med HUF's vinterskriveferie, hvor seks vinterglade huffere var samlet i et hyggeligt sommerhus til skrivning, spil, gåture og generel vinterhygge.

47.jpg

Foruden at skriveåret 2018 blev indledt, blev der også god tid til at hygge over aftensmaden og spille Dixit, Hint og Once upon a time (en skriveferieklassiker), samt bagt kage og drukket kakao i brændeovnens skær.

65.jpg

Turen bød også på på gyservandringer i mørket, strandvandringer i dagslyset, at se film sammen i vintermørket og at få tegnet en korsetkentaur. Der blev som altid snakket om stort og småt, så vel om forfatterlivet  og privatlivet.  der blev grinet meget som altid, og en skattejagt blev der også plads til – og adskillige pranks.

Dette er et galleri, tryk på billedet for at se næste billede i rækken :)

Kort sagt var vinterskriveferien igen i år en stor succes. Vi håber meget at det kan gentage sig til næste år. forsat rigtig god vinter og...

Go HUF!

31.jpg

HUF Julecafé

Julecafeen var velbesøgt

Julecafeen var velbesøgt

Hufferne mødtes også i år, til den årlige julecafé, som er en etableret tradition i HUF. 14 huffere kiggede forbi Palads Café i København, for at hilse på nye som gamle medlemmer, og ønske rigtig glædelig jul.

2017 har været et godt HUF år, hvor vores nye samling Glimt fra tiden der var os kom på gaden, ved en dejlig reception i forfatterforeningens lokaler, hvor HUF også fik afholdt sit årlige skrivekursus. Sommerskriveferien var igen i år en succes, og lidt fester samt en skriveweekend blev det også til. HUF tog på inspirations tur Athen og fik ny hjemmeside.

2018 skydes igang med en vinterskriveferie og vores generalforsamling. Det bliver spændende at se hvad 2018 ellers kommer til at byde på.

tak for et dejligt 2017! Rigtig glædelig jul og hav et fantastisk nytår!

Julefrokost/Disneyfest

Den 25. november kom og gik og sikke en dejlig fest vi havde. Merlin og Madam Min havde indkaldt til julefrokost i bedste Disneystil i deres magiske gemakker i det fjerne Jylland.

Der kom karakterer fra nær og fjern, og festen blev blandt andet besøgt af Rapunzel sammen med Rapunzels hår, Filur Katten, Migara, katten Lucifer, den ene kok fra lady og vagabonden, klokkeblomst, Lady, Merlins arkimedes og Robin Hood.

Maden blev bragt fra "under the sea" og blandt de mange lækre retter havde Madam Min tro sin natur både valgt at servere Tumle-mus og sebastian-kager.

Festen bød også på risalamande og en Disney-jepordy/pakkeleg som så citronerne gå med pakkerne(Rapunzel, Rapunzels hår og Filurkatten) og i sidst ende Filur-katten gå med den endelige sejr. Imens Rapunzel fandt mandlen og derved mandelgaven.

Edelig blev festens udklædnings konge/dronning udnævnt og valget faldt, med en enkelt stemme til overs, på Joe fra Lady og Vagabonden, med Merlin på den tætte 2. plads.

Festen markerede også et af de bedst besøgte jyske arrangementer i HUF's historie, hvilken afspejler den stigende tilgang af jyske medlemmer.

Tak for en dejlig fest.

Gl.. gl.. gl- Glædelig HUF!

 

Bogforum 2017

Bogforum 2017 kom og gik, og Bogforum, er for en forening som HUF, altid en dejlig weekend.

HUF havde i år ikke nogen indslag på Bogforum. Men der var huffere her, der og alle vegne og der blev helt sikker slæbt bøger med hjem.

Særlig skal det bemærkes at flere og flere huffere selv er aktuelle med bøger på bogforum og der skal blot lyde et kæmpe GODT GÅET fra hele HUF! Det er vanvittigt skønt at se!

En særlig fanfare skal lyde for Nicole Boyle Rødtnes, som blev hyldet for udgivelsen af sin bog nr. 50!  

Vi ses til Bogforum 2018! :)

 

Skøn inspirationstur til Athen

2017's HUF inspirationstur gik i uge 42 til Athen. Athen viste sig fra sin bedste side med 7 dages klar blå himmel og 26 dejlige varmegrader.

De fem huffere Regina, Bjarke, Anna, Trine og Jacob ankom til en fin lejlighed, som levede rigtig godt op til billederne fra AirBnB, og til et lækkert varmt og imødekommende Athen.

I løbet af ugen fik gruppen set rigtig mange fine antikke ruiner, gået mange kilometer, spist rigtig god mad, brugt et par dage på stranden og besøgt de mere forladte dele af Athen.

Athen er ligeledes rigt på escaperooms, som havde stor kvalitet, og derfor måtte den glade huf-gruppe også besøge dem to gange i løbet af turen, og med rigtig fine resultater. 

Det blev alt i alt til en rigtig god inspirationstur. Hvis du er ked af at du missede årets tur, skal du holde øje med facebookgruppen for medlemmer, hvor der meget snart bliver stemt om destinationen for næste års tur.

Go HUF!

 

 

HUF's årlige skrivekursus blev gennemført med succes

I weekenden 13 og 14 maj 2017 blev HUFs årlige skrivekursus gennemført. Vi blev undervist og inspireret af forfattertvillingerne Morten og Søren Ellemose, der blandt andet fortalte om at "gå ind i bogen", hvordan de henter inspiration, hvordan man kan udfordre sig selv ved at skrive i forskellige genrer, hvordan man får gjort sin bog færdig og om, hvordan man brander sig som forfatter.
Søndag var der fri skrivning og oplæg om skrivning og kommunikation ved Katrine Skovgaard Rasmussen og oplæg om skriveflow og skrivevaner ved Signe Agerskov.

 

Glimt fra tiden der var os er på gaden!

HUF's nye samling Glimt fra tiden der var os er på gaden!

Samlingen er skrevet af huffere og samlingen blev fejret ved en reception med god mad og drikke og oplæsning fra samlingen fra dens dygtige forfattere.

Køb samlingen her på siden.