Back to All Events

HUF inspirationstur til Sofia


I 2018 går HUF inspirationsturen til Sofia Bulgarien

sofia 1.jpg

Den 1.-8. juli arrangerer HUF en rejse til Sofia, Bulgariens hovedstad. Byen er på størrelse med København, er præget af både Ottomanmoskeer og sovjetarkitektur, er endnu ikke overrendt af turister og har meget lave priser på det meste. Temperaturen er typisk op til 28 grader med mange solskinstimer mens vi er afsted.

Det er HUF’s tredje inspirationstur, og vi håber at der også denne gang vil være stor opbakning. Der vil blive plads til op til 10 deltagere, og billetprisen dækker flyrejsen fra København til Sofia og indkvartering i en centralt beliggende lejlighed. Derudover er der ikke noget fastlagt program, så hvad dagene kommer til at gå med, bestemmer man helt selv.

Prisen bliver som udgangspunkt 3000 kr, som skal indbetales senest den 20. februar på HUF’s konto: registereringsnr. 2279 kontor. 7557482711. Den reelle pris bliver sandsynligvis lavere, og det resterende beløb vil blive refunderet så snart bestilling af fly og overnatning er på plads.

Tilmelding sker ved at skrive en mail til bjarke@solverbak.dk. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du spørge i begivenheden eller skrive en mail.

Earlier Event: June 2
HUF Skriveweekend
Later Event: July 21
HUF Sommerskriveferie 2018