Back to All Events

HUF Sommerskriveferie


Traditionen fortsætter! HUF afholder atter sommerskriveferie blandt naturskønne omgivelser i Egebjerg forsamlingshus. Vi tør allerede love at der igen i år bliver intens skrivning, god mad, masser af brætspil og anden god hygge samt ikke mindst en masse samvær med ligesindede håbefulde unge forfattere... og hvem ved, måske godt vejr!

Ferien bliver afholdt fra lørdag i uge 29 til lørdag i uge 30 (22. juli til 29. juli 2017), men som altid vil der være en billet til at sove ude i telt og en billet for en indeplads. Det vil være en mulighed for alle at sove inde i år, men for dem der skal spare lidt, er det altså forsat muligt at medbringe eget telt.

Gå til http://skriveferie.blogspot.dk/  for at se mere

HUFSF 17 4.JPG
Later Event: August 27
HUF Temafest 2017!