Generalforsamling 2018
Jan
20
1:00 PM13:00

Generalforsamling 2018

Næste Generalforsamling bliver d. 20 januar kl. 13 

Adressen er Kærlundevej 36, 2730 Herlev, gå ned i kælderen gennem indgangen ved parkeringspladsen. Vi vil sørge for at der er skilte. Der er gratis  parkering ude ved vejen, og Herlev st. ligger 20 min. gang derfra.

Dagsorden:

1.Valg af dirigent
2.Formandens beretning
3.Aflæggelse af regnskab og budget
4.Valg af poster i bestyrelsen og revisor
5.Fastsættelse af kontingent for det følgende år
6.Ønskede punkter fra medlemmer
7.Fastsættelse af dato for næste ordinære generalforsamling
8.Eventuelt

Har du nogle tilføjelser til dagsordenen, kontakt da bestyrelsen på huf.forfatter@gmail.com, senest 14 dage før generalforsamlingen.

Se mail fra HUF ang. de vedtægtsændringer som vil være til afstemning.

vi glæder os til at se jer d. 20 januar.

View Event →
HUF Vinterskriveferie 2018
Jan
6
to Jan 13

HUF Vinterskriveferie 2018

Køb billetter her: https://billetto.dk/e/vinterskriveferie-2018-billetter-216090

--------------------------------
Kom med på vinterskriveferie og start det nye år med masser af skrivning og hygge :) Vinterskriveferien vil foregå i Odsherred på Sjælland, og der kommer til at være 10 pladser på ferien. 

Vi håber at se en god blanding af nye og ældre HUF-medlemmer - skriveferien er altid en god måde at blive rystet sammen på og blive inspireret af hinandens skriveprojekter.

Billetter købes via linket for oven og skal købes inden den 8. december. Man er først sikret en plads på ferien, når man har købt en billet via Billetto. 

Hvis alle 10 pladser bliver taget, vil prisen per deltager være omkring 856,5 inklusiv mad, ekslusiv transport. Bliver ikke alle pladser taget, stiger prisen en smule.

Flere praktiske informationer om mad og transport følger, når vi nærmer os januar.

Vi glæder os!

View Event →
HUF Julecafé 2017
Dec
14
4:30 PM16:30

HUF Julecafé 2017

Kom og hyg dig med andre huffere til årets julecafé. Drik en kop et eller andet og sig god jul og godt nytår til alle dem, du har skrevet med, spillet med, snakket med, danset med, læst med, set film med, festet med, givet respons...

vi mødes på Cafe Palads (biografen) ved vesterport station.


Det er så hyggeligt hvert år.

View Event →
Julefrokost/Disneyfest
Nov
25
6:00 PM18:00

Julefrokost/Disneyfest

  • Skelagervej Aarhus N, 8200 Denmark (map)
  • Google Calendar ICS

Da vi jo er mange Huffere der elsker Disney og der er flere der har snakket om at holde en Disney-fest igen, er det da det vi gør! 

Desuden mener vi at HUF mangler en julefrokost, så pak den fineste Disney-gave ind du kan finde (til under 50 kroner!), så laver vi den mest uforglemmelige Disney-pakkeleg.

Vi kårer den bedste udklædning, og hvis man formår at komme udklædt som Disneys Juleshow, vil vi godt love at det giver bonuspoint!

Kom frisk!

Der vil være masser af Disney-musik, Disney-trivial, måske en lille Disney-quiz og noget Disney-mad, som Yours Truly, Madmor-Regina, nok skal bikse sammen. 

Tilmelding sker via facebook-eventet i gruppen for medlemmer.

View Event →
Jul
22
to Jul 29

HUF Sommerskriveferie

Traditionen fortsætter! HUF afholder atter sommerskriveferie blandt naturskønne omgivelser i Egebjerg forsamlingshus. Vi tør allerede love at der igen i år bliver intens skrivning, god mad, masser af brætspil og anden god hygge samt ikke mindst en masse samvær med ligesindede håbefulde unge forfattere... og hvem ved, måske godt vejr!

Ferien bliver afholdt fra lørdag i uge 29 til lørdag i uge 30 (22. juli til 29. juli 2017), men som altid vil der være en billet til at sove ude i telt og en billet for en indeplads. Det vil være en mulighed for alle at sove inde i år, men for dem der skal spare lidt, er det altså forsat muligt at medbringe eget telt.

Gå til http://skriveferie.blogspot.dk/  for at se mere

HUFSF 17 4.JPG
View Event →