Hvad sker der på en HUF-vinterskriveferie?

rowan-heuvel-25592.jpg

Med ankomsten af den første sne på de danske marker og veje, har vintren officielt taget fat om os. Foruden at det derved er tid til julehygge, såvel som at tage pænt afsked med året der er gået og fejre det nye som begynder, er det for 3. år i træk, også ved at være tid til HUF's vinterskriveferie.

HUF har etableret en stolt tradition i den nu faste Sommerskriveferie. Hvor ca. 20 huffere samles til intens skrivning, så vel som god feriehygge, gåture i sommervejret, spil og sammenvær. 

I lyset af denne succes, blev der for små 3 år siden taget initiativ til HUF's første officielle vinterskriveferie. Vinterskriveferien går som sommerskriveferien, ud på at få skrevet, delt ideer og drømme med andre huffere, samt at få hygget i godt selskab. 
Hvor sommerskriveferien kan være det store ryk for at nå dit skrive-mål for året, er vinterskriveferien den perfekte anledning til at få skudt året godt igang, og måske sætte nogle mål. Vinterskriveferien er mindre og mere intim, med lige under 10 deltagere. Vintervejret indbyder til at indrette et skrivehjørne med tæpper og varme drikke, og få ord på papiret.

Målet med en skriveferie er i bund og grund hvad du gør det til, og alle ambitioner er velkomne, store som små.

Se lidt fra den seneste skriveferie i denne video.

 

Tjek HUF kalenderen for alle fremtidige HUF-arrangementer

Rigtig god vinter! :)