Hvad sker der på en HUF-vinterskriveferie?

rowan-heuvel-25592.jpg

Med ankomsten af den første sne på de danske marker og veje, har vintren officielt taget fat om os. Foruden at det derved er tid til julehygge, såvel som at tage pænt afsked med året der er gået og fejre det nye som begynder, er det for 3. år i træk, også ved at være tid til HUF's vinterskriveferie.

HUF har etableret en stolt tradition i den nu faste Sommerskriveferie. Hvor ca. 20 huffere samles til intens skrivning, så vel som god feriehygge, gåture i sommervejret, spil og sammenvær. 

I lyset af denne succes, blev der for små 3 år siden taget initiativ til HUF's første officielle vinterskriveferie. Vinterskriveferien går som sommerskriveferien, ud på at få skrevet, delt ideer og drømme med andre huffere, samt at få hygget i godt selskab. 
Hvor sommerskriveferien kan være det store ryk for at nå dit skrive-mål for året, er vinterskriveferien den perfekte anledning til at få skudt året godt igang, og måske sætte nogle mål. Vinterskriveferien er mindre og mere intim, med lige under 10 deltagere. Vintervejret indbyder til at indrette et skrivehjørne med tæpper og varme drikke, og få ord på papiret.

Målet med en skriveferie er i bund og grund hvad du gør det til, og alle ambitioner er velkomne, store som små.

Se lidt fra den seneste skriveferie i denne video.

 

Tjek HUF kalenderen for alle fremtidige HUF-arrangementer

Rigtig god vinter! :)

En ny hjemmeside bliver til

Det skete desværre således, at tiden og evnerne i HUF løb fra den gamle hjemmeside. Mange ihærdige timer blev lagt i at opretholde aktiviteten og aktualiteten af det gamle HUF.dk, men skønt de mange ihærdige kræfter, måtte man ofte se ihærdigheden falde kort for målet. Og således er hjemmesiden støvet til, i en grad hvor der burde udløses fanfare, for hver gang en ny huffer fandt siden og lykkedes med at tilmelde sig foreningen, eller en udefrakommen købte en samling.

Derfor samlede den handlekraftige generalforsamling HUF anno 2017, sig om en beslutning for at etablere en ny hjemmeside. Og her har du resultatet.

Den nye hjemmesides fokus er først og fremmest at være et pænere og mere simpelt ansigt ud ad til for HUF, og herved et reelt reklamebanner for foreningen, så endnu flere forfatterspire kan spørge sig selv "hvorfor skrive alene?".

Siden får en mere moderne butik, både så foreningen forsat kan løfte målet om at fremme egne medlemmer og få dem udgivet og eksponeret, men også for at mindske administrationen for de frivillige krafter i HUF, så vi også kan opretholde en høj kvalitet for foreningens medlemmer så vel som venner og støtter af HUF.

Det nye HUF.dk vil være aktuelt med nyheder om foreningens aktiviteter, have en opdateret kalender og på denne blog vil der løbende blive taget emner op eller delt skrivetips for så vel medlemmerne, men også for sidens besøgende og måske kommende medlemmer.

Vi er glade for at kunne byde velkommen til den nye hjemmeside og til danmarks bedste forening for forfatterespirer.

HUF - Hvorfor skrive alene?

 

 

gammel huf.dk.JPG