Workshop den 19 august!

Kom til Workshop med HUF! Den 19. august får du mulighed for at deltage i en workshop med både Katrine Skovgaard og Anders Frimann i Dalum Bibliotek Odense: 

Workshop 1: kl. 10-13
Fantasifulde ideer og historier ved Katrine Skovgaard

Hvor finder man inspiration til sine historier? Til denne workshop vil vi dykke ned i en række fantasifulde metoder, som giver dig idéer til mange forskellige historier. Vi prøver det store plot-spil, lytter til mystisk musik og bliver beskudt af lyn-idéer!” Katrine Skovgaard

Workshop 2: kl. 13-16
Psykisk Syg Litteratur ved Anders Frimann

“Jeg vil tage dig ind i vanviddet af psykisk syg litteratur og psykose. Vær med til at skrive ud fra et sygt perspektiv og lær mere om psykologi.” Anders Frimann

OM WORKSHOPHOLDERNE

Katrine Skovgaard
Forfatter til tween- og ungdomsbøger, der bl.a. udkommer på forlagene Carlsen, Calibat og Straarup & co. Har skrevet i mange år og er netop blevet færdig på Manuskriptskolen for Børnefiktion, som er en to-årig uddannelse. Herfra er flere af hendes projekter blevet samlet op af forlag og produktionsselskaber. Katrine tager ud og holder foredrag om sine bøger og har også foredragserfaring andre steder fra.

Anders Frimann Christensen
Har gået på Forfatterskolen For Unge, FGK og Writers Academy.
Desuden har Anders et frivilligt arbejde på deltid hos Forlaget Snepryd som Redaktørassistent og Literary Agent.
Anders underviser ugentligt på Slagelse Bibliotek 2 timer hver torsdag i Creative Writing og specifikt i at få eleverne til at skrive på deres egne bøger. Han har skrevet 3 værker om (sin egen) skizofreni, der endnu ikke er udkommet. En digtsamling, autobiografi og en roman.

Begivenheder og tilmelding til workshops vil blive frigivet i juni. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu og hold øje med Skrivelyst og Facebook!

Glæd dig også til efteråret, hvor vi er i fuld gang med at få detaljerne på plads til en workshop med både Katja Berger og Andrea Fausbøll.

Begivenhed, NyhederHUF