Hvordan bidrager jeg til Skrivelyst?

 
 

Hvis du gerne vil skrive bidrag til Skrivelyst er her formkravene: 

Du skal være en Huffer!

Første krav er, at du er medlem, for at du kan blive taget i betragtning til at udgive igennem Skrivelyst. 

Kun på Skrivelyst

Har du allerede udgivet det på en anden platform? Så ønsker vi desværre ikke at udgive det på Skrivelyst. Vil du gerne slå bidraget op på en anden platform, skal det ske et år efter udgivelsen på Skrivelyst. Du må selvfølgelig altid dele bidraget og er opfordret hertil. 

Max 1200-2400 tegn 

Medmindre du skriver en artikelserie, så ønsker vi bidrag mellem 1200 og 2400 tegn. 

14 dage fra begyndelse til deadline

Der kan indgås individuelle aftaler, men som hovedregel vil vi gerne se et bidrag efter 14 dage. Skriver du på en artikelserie, som er flere bidrag, ser vi gerne hvert bidrag for sig. 

Feedback

Der vil blive givet feedback og en ny deadline, hvis artiklen mangler lidt finish. Er du usikker på, om du er god nok til at skrive eller synes, at det ville være rart med feedback, kan du tilvælge det fra starten af. Så du får feedback lige meget, hvor fantastisk din artikel er.  

Her er nogle generelle informationer om hele processen:

Bidraget er sendt ind

Når du har sendt dit bidrag ind, så behandler vi dit bidrag. Der sendes feedback, hvis det er nødvendigt. Når teksten er klar, sættes den op efter vores designmanual, så dit bidrag kommer til at passe ind i den generelle opsætning på Skrivelyst. 

Bestyrelses godkendelse

Desværre er det ikke op til Skrivelystgruppen, hvad der går igennem og kommer på bloggen - det er bestyrelsen der tager den beslutning. Det har bestyrelsen syv dage til efter, at de har modtaget den. Derefter lægges dit bidrag i kø til udgivelse på bloggen. Inden for  otte uger udgives den, der vil dog oftest ikke gå så lang tid. 

Tillykke, du er udgivet!

Du er nu udgivet på Skrivelyst! Din artikels historie ender dog ikke i et lille oplag på 200 eksemplarer, som førhen. Dens liv begynder her og deles af os til vores Facebook grupper, Discord og nyhedsbrev. Det er værdsat at du også selv deler artiklen vidt og bredt, så du både får reklameret for dig selv og HUF. 

Hvad så nu? 

Du er altid velkommen til at skrive igen, lige når du har én uge eller fjorten dage, du ikke ved, hvad du skal bruge til. Vi glæder os til at høre fra dig igen.