Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

Om HUF

HUF.dk er siden for dig, der gerne vil være forfatter – eller måske endda allerede er det. Hvis du er under 35 år, er du velkommen, hvad enten du kun har et par linier på papiret eller allerede har udgivet adskillige romaner.

I HUF kan du lære andre forfattere og forfatterspirer landet over at kende, og du har mulighed for at oprette skrivegrupper eller tilslutte dig en af de allerede eksisterende grupper. Som medlem af vores online fællesskab får du desuden dine tekster kommenteret og du har mulighed for at lære ved at kommentere andres tekster.

 

Tilbud og aktiviteter

HUF blev oprindeligt dannet i 2003 af fire entusiastiske unge med det formål at række ud til andre unge landet over og inspirere og støtte dem i deres proces med at blive bedre forfattere. Foreningen er siden vokset til over 100 medlemmer, og vi står i dag for et væld af spændende tilbud og aktiviteter.

Ud over skrivegrupperne og de online tekstkommentarer, er det værd at nævne vores konkurrencer og caféarrangementer, muligheden for deltagelse i et årligt skrivekursus med professionelle undervisere og oplægsholdere, samt naturligvis medlemsbladet Skrivelyst, der udkommer to gange årligt.

Derudover udgiver vi regelmæssigt større tekstsamlinger, der sælges her via vores hjemmeside. Alle bidrag til samlingerne er skrevet af foreningens egne medlemmer og udvalgt af en kvalificeret redaktion.

Meget af vores kommunikation i foreningen foregår desuden på vores facebookgruppe for medlemmer, hvor alle vores interne events og intiativer bliver slået op, samt på vores åbne facebookside, hvor alle der er interessede i foreningen kan følge med og blive opdateret omkring vores beskæftigelser og bedrifter.

 

Medlemskab

Medlemskabet koster 165 kr. for et helt år, og da HUF drives af frivillig arbejdskraft, går alle pengene til at drive og forbedre foreningen.

For pengene får du blandt andet vores medlemsblad, du får gratis adgang til en masse hyggelige skriverelaterede arrangementer, samt en god medlemspris på større arrangementer, der kræver brugerbetaling, og så selvfølgelig adgang til tekstsektionen og forummet her på hjemmesiden.

Meld dig ind i HUF

 

Støttemedlemskab

Det er også muligt at blive støttemedlem af HUF. Som støttemedlem modtager man både vores medlemsblad Skrivelyst og nyhedsbrevet pr. e-mail. Et støttemedlemskab koster minimum 165 kr om året. Hvis man har lyst og mulighed er det selvfølgelig muligt at betale mere end 165 kr. For at blive støttemedlem send en e-mail til huf.forfatter@gmail.com.

 

Er du interesseret i foreningens administrative liv kan du læse vores vedtægter, regnskaber og referater fra generalforsamlingen. Her finder du også information om HUFs historie, vores udgivelser, vores arrangementer og meget mere.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04