Velkommen til HUF.dk

Håbefulde Unge Forfattere er en forening, der danner ramme for et kreativt forfatterfællesskab. Gennem hjemmesiden, arrangementer, kurser, udgivelser og meget andet er foreningen et netværk, hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden til at blive bedre forfattere og navigere på vejen mod udgivelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du se, hvordan du kontakter os her

Hvis HUF kunne være noget for dig, synes vi, du skulle overveje at melde dig ind.

 

Ad mørke stier

Indsendt af Andreas Markert den 12. juli 2013 - 20:11

Syv grusomme, sørgmodige og sjove fortællinger, der foregår i bordrollespillet Ulvevinters univers. Novellerne er udgivet i samarbejde mellem Rollespilsforlaget og HUF. Bogen indeholder udover novellerne rollespilsmateriale til Ulvevinter-systemet og er illustreret af Jørgen Bech Pedersen.

 

Udgivelsesår: 2011

 

Pris: kr. 150,00 (125,- for HUF-medlemmer)

 

Køb bogen!
(Bestillingen går gennem Rollespilsforlaget. Er du HUF-medlem, skal du anføre dit navn og HUF-medlemsnummer ved betaling, hvis du ønsker rabat).

 

Indhold:

Peter Buch Mortensen: De tre røvere ; Kortel. Samantha D. Crawford: Vogteren. Andreas Markert: Vores drømmes pris. Nicole Boyle Rødtnes: Jagten på hvalrossen. Bjarke Schjødt Larsen: Skovmandens brud. Beatrix M. G. Nielsen: Den sidste vagt

 

Redaktører: Bjarne Sinkjær, Line Lybecker

Målgruppe: 10-15 år

ISBN: 978-87-71-14189-4

 

Anmeldelse i weekendavisen:

" ”Kom tilbage med den hvalros´ tænder, eller kom ikke tilbage overhovedet.” Nicole Boyle Rødtness bidrager med en fin novelle om drengen, der bliver til en hvalros, også Beatrix M. G. Nielsen leverer en velskrevet historie om Kejserens vagter, der ofrer deres eget liv, men mest fantastisk er Bjarke Shjødt Larsen´s fortælling om pigen, der bliver skovmandens brud.

Ad Mørke Stier er en fantasy novellesamling, hvor alle historierne foregår i landet Tharos. Det er en lækker detalje, at der er oplysninger på novellernes personer, så de kan bruges i spillet Ulvevinter. (...)"

 

Linkhttp://rollespilsforlaget.dk/ad-moerke-stier

 

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04